IT'S ABOUT CHOOSING

Tjenamors! Idag är dag två i hälsans tecken. Kämpar för fullt för att hålla mig på banan. Försöker nämligen göra mig själv en tjänst och försöka tappa alla dessa extra kilon. Hittills går det bara bra! Är sådär skönt hungrig men ändå inte så det känns jobbigt. Kanske kommer kännas jobbigare senare men förhoppningsvis är det bara magsäcken som behöver vänja sig lite. Det handlar ju liksom om att äta mindre. Rätt logiskt!

Vet inte hur många gånger jag varit beredd att äta hälsosammare eller börja träna. Så många gånger, men aldrig lyckats. Har väl kanske aldrig gett det ett 100% helhjärtat försök, så det känns verkligen som att det är dags. Speciellt när jag tänker på hur många gånger jag stått i ett provrum och mått illa av spegelbilden. Eller kanske alla dessa jävla skoljoggar som inneburit ångest och en alldeles för andfådd Matilda. Eller kläder i stora storlekar som ändå sitter tajt eller inte går att stänga. 
Tro mig, de tillfällena och stunderna i livet är så jäkla tragiska. Men det mest tragiska är ändå att jag själv låtit det gå så långt. Har jag verkligen så dålig självdisciplin? Förstår jag inte hur viktigt det är att inte skita i hälsan? 

Jag vet att det är många med samma problem, jag vet att det finns hur många starka människor som helst som har klarat av att ta sig ur nåt liknande. Kan dom, så kan jag. Nu är det slut på ursäkter.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0