TIME FLIES

Två av dom första bilderna på oss ❤️

Tjenis! Idag, hörni, har jag och min kära hållt ihop i 6 månader. Ett halvår alltså. Samtidigt som det känns väldigt länge känns det också väldigt kort, minns inte riktigt hur världen va innan han plötsligt var i den. Han har ju alltid funnits här. Eller? 
Hursom så kanske det inte är nåt jättestort men ändå värt att fira. Så vi får väl se helt enkelt. En puss och en hemmamiddag skulle räcka gott och väl =)

Just nu är jag på jobbet (Solsidan) och har idag haft min sista dag som arbetande i köket. Det blev pizza, och den vart väldigt god måste jag säga! En väl spenderad sista dag som köksa. På måndag blir det en nystart på heltid i barngruppen istället. Nya äventyr. Spännande!

För att minnas den här tiden i köket kan jag berätta om lite upplevelser jag varit med om during this time:

• När ca 10 packar med blodpudding betedde sig såhär och jag var stressad till tusen

• När jag råkade koka kaffe utan att sätta på silen i kaffekokaren. Säger väl sig självt..

• När jag la ner potatisar i potatisskalaren (typ en mixer) och körde igång den trots att jag glömde sätta på locket. Det var potatisar överallt.

• När ett barn frågade vad potatisskalaren var och jag sa helt allvarligt "det här är potatisen som skalar maskiner". Var lite trött tror jag.

• Varje gång jag smyg-ätit en korvbit eller liknande och hör steg i korridoren. Har tuggat i 160 km/h. Not kidding.

• När jag gått in på Willys för att köpa nåt som saknas och lastar upp typ 10 packar av bacon och försöker se normal ut. "Jag ska inte äta allt bacon själv, så du vet"

• Alla gånger jag kokat ris så det skulle räcka till halva Kina för att jag inte orkat räkna och mäta upp lagom portioner.

• När jag på typ 10 min skalat o rivit morötter, gjort en sås, en sallad, dukat och serverat. Man märker vad man är kapabel till om man bara sätter lite fart :))

Men främst av allt har tiden varit extra rolig när både fröknar och barn berömmer ens usla kunskaper i köket. Småbarnas "Hej Matilda!!!!!", leenden och kramar är nog trots allt det bästa.
Trevlig helg på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0